به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هدف از برپایی بازارچه تغذیه سالم حفظ و ارتقاء سلامت دانشجویان و تشویق آنان برای آشنایی با طبخ غذاهای سالم، تقویت حس همکاری، انجام کارگروهی، آشنایی با بازار کار آگاهی هر چه بیشتر دانشجویان با تغذیه سالم و پرهیز از غذاهایی است که برای سلامتی ما زیان آور است.
  مهدی داوری گفت: «بازارچه صنایع دستی نیز با هدف آشنایی دانشجویان درس کارآفرینی با روش بازاریابی در بازارهای واقعی و به منظور آشنایی دانشجویان با مبانی عملی این درس بویژه ریسک پذیری،  خلاقیت و هنر و آشنایی با مقوله درآمد زایی و مدل های کسب و کار کوچک برگزار شد.»

مسئول روابط عمومی واحددولت آباد افزود: «دراین بازارچه حدود 10 غرفه فروش غذا با ارائه غذاهای متنوع، نوشیدنی های گرم و تعدادی از صنایع دستی اصفهان برای یک روز در طبقه همکف ساختمان خوارزمی داتشگاه دایر گردید. »
داوری تصریح کرد: «این بازارچه علاوه بر جنبه آموزشی، توانست درآمدهایی هم برای دانشجویان درس کارآفرینی داشته باشد، تا غذاهای تهیه شده و صنایع دستی را در فضایی صمیمی و رقابت سالم به فروش برسانند. »
استاد درس کارافرینی نیز با حضور در کنار غرفه هر یک از دانشجویان ضمن بررسی فعالیت دانشجویان، آنها را مورد تشویق قرار داد.
 
   1395/9/19 16:32    تعداد بازدید :  445


نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
* متن کامنت :
 

کوچک کردن متن بزرگ کردن متن
تعداد بازدید : 445
0/10 (تعداد آرا 0 نفر )