کسب عنوان برتر کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد
کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد موفق به کسب عنوان برتر در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان شد.

مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در این‌باره گفت:  در اجلاس سراسری کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌ آزاد اسلامی در مشهد مقدس، کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد موفق به کسب عنوان برتر در سطح دانشگاه‌های آزاد استان اصفهان شد.

زهرا حیدران اضافه کرد: در این اجلاس که با محور ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی و نقش دانشگاه در طلیعه تمدن نوین اسلامی برگزار شد ۳۰۰ نفر از استادان انقلابی و برجسته که مسئولیت کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی را بر عهده دارند، حضور داشتند. هدف از برگزاری این اجلاس در کنار ارتزاق معنوی و انسجام‌بخشی سازمانی، تبیین کارآمدی نظام اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی بود.

مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد عنوان کرد: این کانون با برگزاری سلسله نشست‌های بصیرت‌افزایی در مورد فراخوان رهبر معظم انقلاب برای ارتقای الگوی اسلامی ـ ایرانی با موضوع هم‌افزایی در خصوص ترسیم افق مطلوب کشور در پنج دهه آینده و اهم مبانی آرمان‌های پیشرفت در نظام جمهوری اسلامی، برگزاری هرچه باشکوه‌ترمناسبت‌ها، بازدیدهای علمی و تحقیقاتی، تلاشی جدی در گسترش تفکر بسیجی در بین استادان داشته است.

1397/11/15