نقش موثر اساتید انقلابی در هیات های اندیشه ورز و سطوح اجرایی شهرستان ها
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد نقش اساتید انقلابی را در اکثر کارگروه های فکری و مراکز هم اندیشی مهم سطوح اجرایی، موثر و پررنگ دانست.
حیدران عنوان کرد:

نقش موثر اساتید انقلابی در هیات های اندیشه ورز و سطوح اجرایی شهرستان ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، احمد علیرضایی در سلسله نشست های فرهنگی بسیج اساتید و کارکنان این دانشگاه گفت:« حضور رزمندگان ایرانی در کنار نیروهای سوریه و حشدالشعبی باعث شد تا تجاوزات داعش در سوریه و عراق ناکام بماند. داعش و آمریکا بر این باور بودند که پس از اشغال عراق می توانند به ایران حمله کنند.»
رزمنده دفاع مقدس و مدافع حرم افزود: « با رشادت های مدافعین حرم در عراق و سوریه نقشه های آمریکا و داعش نقش برآب شد و در واقع مدافعین حرم هم از حرم و هم از مرزهای ایران اسلامی کیلومترها دورتر از خاک کشور دفاع کردند تا گزندی به این آب و خاک وارد نشود. »
زهرا حیدران در حاشیه این نشست گفت: « سلسله نشست های فرهنگی ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد هر هفته سه شنبه و با موضوعات مختلفی چون  تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، دفاع مقدس و در زمینه های مختلف فرهنگی و اعتقادی برگزار می گردد. »
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد افزود: « تمام تلاش مجموعه بسیج اساتید در سطح واحدهای دانشگاهی با توجه به طرح اعتلای بسیج اساتید و نقش ویژه آن ها در بصیرت افزایی و حل معضلات و مشکلات جامعه خواهد بود.»
وی با اشاره به ظرفیت های علمی بالای اساتید بسیجی در سطح شهرها و استان اظهار کرد: «مایه مباهات است که اکنون در اکثر کارگروه های فکری و هیات های اندیشه ورز مهم و سطوح اجرایی شهرستان ها، نقش اساتید انقلابی پررنگ و موثر بوده و خواهد بود.» حیدران ادامه داد: « نقش این سلسله نشست ها در جهت هم افزایی، بصیرت افزایی و ارائه راهکارها در جهت حل معضلات و مشکلات جامعه بسیار اثرگذار است.»

1398/8/2