معلمی و استادی، معامله با خداست
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد در مراسم رو استاد و معلم در جمع اساتید دانشگاه و معلمین سمای این واحد دانشگاهی معلمی و استادی را معامله با خدا توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، محمد باقری با تبریک روز استاد و معلم و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: همیشه و در طول تاریخ بهای مالی که برای معلم و استاد پرداخت می شده در قبال خدمت و تلاش آنها کم بوده است. به اعتقاد من این یک معامله با خدا است. معتقد هستم معلمین و اساتید اگر رضای خداوند متعال را در نظر نداشتند، هرگز به خاطر مسائل مالی این شغل را انتخاب نمی کردند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد با بیان گزارشی از فعالیت های دانشگاه اظهار کرد: این دانشگاه با بیش از 3000 دانشجو ، بیش از 200 عضو هیات علمی و استاد حق التدریس و امکانات فراوان علمی، فرهنگی، دانشجویی و ورزشی بستری مناسبی را فراهم کرده است تا بتواند در سطح استان اصفهان پاسخگوی علمی دانشجویان و دانش آموزان باشد.
وی افزود: با همکاری همه کارکنان این واحد دانشگاهی با افتتاح اولین مرکز رشد و فناوری های واحد اساتید، دانشجویان، دانش آموزان سما و دیگر دانشجویان و دانش آموزان شهرستان می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
ابوالفضل قربانی دیگر سخنران این مراسم گفت: خداوند سبحان را شاکریم که رب العالمین است. خداوند متعال مربی است و مسئولیت تربیت همه ی انسان ها را خود بر عهده گرفته است و این بیانگر اهمیت شغل معلمی و استادی است. امام راحل فرمودند معلمی شغل انبیا است.  چرا که انبیا همواره به خداوند متعال و توحید دعوت کرده اند و به همین دلیل معلم بودند. اگر بخواهیم وظیفه معلمی و استادی خود را بروز دهیم باید نور ایمان و محبت خداوند را در دل دانشجویان و دانش آموزان شعله ور کنیم.
رییس اسبق بسیج اساتید استان اصفهان با اشاره به بیانیه گام دوم و بیان ویژگی های آن اظهار کرد: از همه اساتید و معلمین درخواست می کنم این بیانیه را با تامل مطالعه کنند. ویژگی های بسیار عجیبی در این بیانیه وجود دارد. جامعیت یکی از ویژگی های مهم این بیانیه است. در این بیانیه هم خطاها و مشکلات مطرح شده و هم برای آن ها راه حل و راه کار ارائه شده است. از دیگر ویژگی های این بیانیه نگاه به آینده است. این بیانیه می تواند نسخه ای شفابخش برای چهل سال آینده و چهل سال های بعدی این انقلاب باشد.
قربانی با اشاره به نقش جوانان در این بیانیه افزود: مخاطب اصلی بیانیه گام دوم انقلاب جوانان هستند. اگرچه برای همه مفید است اما اصل مطلب مربوط به جوانان و نقش آن ها در آینده ایران اسلامی است. بیش از چهل بار از کلمه جوان در این بیانیه استفاده شده است و این بیانگر اهمیت جوانان در فردای ایران اسلامی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در ادامه این مراسم که با حضور مسئولین آموزش و پرورش شهرستان و ناحیه 5 اصفهان برگزار شد از اساتید و معلمین با اهدای هدایا تقدیر شد.
   1398/2/16 14:40    تعداد بازدید :  633