برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان به میزبانی واحد دولت آباد
فینال شانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور دبیر هیات امنای استان در واحد دولت آباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولت آباد، احمد آذین دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در مراسم اهدای مدال های این دوره از مسابقات گفت: برگزاری مسابقات کارکنان و اعضای هیات علمی با افزایش روحیه نشاط و شادابی قطعا در مسیر پیشرفت و بهبود واحد های دانشگاهی موثر خواهد بود.
محمد باقری سرپرست واحد دولت آباد نیز ضمن تشکر از تیم ها و عوامل برگزاری مسابقات افزایش رویکردهای ورزشی و فرهنگی در استان را از نقاط قوت تیم مدیریتی استان دانست.
احمد صالحی نیز با اشاره به روند برگزاری بازی ها گفت: شانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور 7 تیم و در 2 گروه برگزار شد.
سرپرست کل این مسابقات افزود: تیم های دولت آباد، اصفهان، لنجان، کاشان، تیران، شاهین شهر و دهاقان در این دوره از بازی ها به رقابت پرداختند.
وی اظهار کرد: پس از پایان دور گروهی رقابت ها تیم های لنجان، کاشان، اصفهان و دولت آباد به دور نیمه نهایی راه یافتند که در نهایت تیم های اصفهان به مقام اول، لنجان به مقام دوم و دولت آباد به مقام سوم دست یافتند.