مراحل ثبت نام دریافت تسهیلات سفر اربعین برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
۱. ابتدا می‌بایست در سامانه سماح ثبت نام انجام گیرد.
۲. سپس به سامانه ساجد به نشانی sajed.IAU.ir قسمت ( ثبت نام دانشجویان) مراجعه شود.
۳. متقاضیان پس از وارد نمودن کد ملی و شماره دانشجویی در صورت صحت اطلاعات به سامانه احراز هویت دانشگاه هدایت می‌شوند. دانشجویان باید در سامانه، احراز هویت سامانه ساجد را «ورود از خارج از سازمان» انتخاب کنند.
۴. پس از ورود به صفحه شخصی در سامانه ساجد گزینه «راهپیمایی اربعین حسینی» انتخاب شود.
۵. در این قسمت می‌بایست کد و تصویر کارت ثبت نامی در سامانه سماح بارگذاری شود.
۶.  در این مرحله «درخواست وام» توسط دانشجویان ثبت می‌شود که آن‌ها باید پس از ۲۴ تا ۴۸ ساعت به یکی از شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران مراجعه و پس از افتتاح حساب و عدم وجود معوقات بانکی وام قرض الحسنه ده میلیون ریالی(معادل یک میلیون تومان) را دریافت کنند.
مراحل موجه نمودن غیبت آموزشی:
دانشجویان می بایست پس از بازگشت نسبت به ارایه گذرنامه ممهور به مهر ورور وخروج(در ایام اربعین) سال 98 به کشور حداکثر تا تاریخ 11/08/98 به اداره آموزش مراجعه

نمایند
1398/7/7