یکشنبه 25 آذر 1397

مراحل ثبت اطلاعات و درخواست وام بلند مدت وزارت علوم
مراحل ثبت اطلاعات و درخواست وام بلند مدت وزارت علوم( تسهیلات شهریه بانک قرض الحسنه مهر ایران)
دانشجویان گرامی با توجه به این که ارائه تسهیلات منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی بوده ، خواهشمند است نسبت به ثبت اطلاعات فردی و در خواست وام تا تاریخ 30/08/97 اقدام نمائید .
برای ثبت وام طبق مراحل زیر انجام شود
فقط با Internet  Explorer  وارد شوند.
آدرس سایت وزارت علومwww.swf.ir/login.aspx
وارد پورتال دانشجویی شوید ( شماره ملی را با خط تیره وارد نمائیدو رمز عبور شما همان شماره ملی با خط تیره می باشد.
اگر قبلا وام وزارت علوم نگرفته اید وارد ثبت نام دانشجویان فاقد پرونده در صندوق رفاه شوید و کد ملی را وارد نموده و اطلاعات خود را ثبت نموده و ذخیره کنید.
اگرقبلا  وام گرفته اید وارد فاز 2 شده و بعد از وارد کردن شماره ملی و رمز عبور( که هر دو یکسان می باشد و همان شماره ملی با خط تیره است )وارد قسمت درخواست وام شده و نزدیک ترین شعبه قرض الحسنه مهر به خود را انتخاب فرمائید.
در نهایت بعد از ثبت اطلاعات منتظر پیامک از طرف صندوق رفاه جهت تکمیل مدارک باشید.
در صورت هر گونه مشکل با شماره 45829090 داخلی 105 تماس حاصل فرمائید.
فرایند اجرا:
درخواست از طیق سایت www.swf.ir/login.aspx
تکمیل فرم درخواست وام توسط دانشجو و ارائه به صندوق رفاه دانشجویی
ارسال پیامک از طرف صندوق به دانشجو پس از تایید ثبت نام اولیه
مراجعه دانشجو به شعب مربوطه و ارائه مدارک مورد نیاز
ارائه تسهیلات در ترم اول با  حضور ضامن در بانک قرض الحسنه مهر و در نیمسال های بعدی بدون نیاز به حضور مجدد می باشد.
شرح کاردانی کارشناسی ناپیوسته کارشناسی کارشناسی ارشد
نیم سال تحصیلی قابل پرداخت تا 4 نیمسال تا 4 نیمسال تا 8 نیمسال تا 4 نیمسال
مبلغ قابل پرداخت در هر نیمسال مبلغ 000/000/5 ریال مبلغ 000/000/5 ریال مبلغ 000/000/5 ریال مبلغ 000/500/11 ریال

1397/8/21