مراحل ثبت اطلاعات و درخواست وام بلند مدت وزارت علوم
دانشجویان گرامی با توجه به این که ارائه تسهیلات منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی بوده ، خواهشمند است نسبت به ثبت اطلاعات فردی و در خواست وام تا تاریخ 25/05/95 اقدام نمائید . بدیهی است دانشجویانی که نسبت به ثبت نام اولیه در پورتال دانشجویی اقدام نمایند در اولویت پرداخت قرار خواهند گرفت.
برای ثبت وام طبق مراحل زیر انجام شود
فقط با Internet  Explorer  وارد شوند.
آدرس سایت وزارت علومwww.swf.ir
وارد پورتال دانشجویی شوید ( شماره ملی را با خط تیره وارد نمائیدو رمز عبور شما همان شماره ملی با خط تیره می باشد.
اگر قبلا وام وزارت علوم نگرفته اید وارد ثبت نام دانشجویان فاقد پرونده در صندوق رفاه شوید و کد ملی را وارد نموده و اطلاعات خود را ثبت نموده و ذخیره کنید.
اگرقبلا  وام گرفته اید وارد فاز 2 شده و بعد از وارد کردن شماره ملی و رمز عبور( که هر دو یکسان می باشد و همان شماره ملی با خط تیره است )درخواست وام نمائید.
در نهایت بعد از ثبت اطلاعات منتظر پیامک از طرف صندوق رفاه جهت تکمیل مدارک باشید.
در صورت هر گونه مشکل با شماره 45829090 داخلی 105 تماس حاصل فرمائید.
زمان پاسخگویی به سئوالات از تاریخ 16/05/95 تا 25/05/95
1395/5/6

1.3/10 (تعداد آرا 4 نفر )