شنبه 16 آذر 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد مطرح کرد:
فعالیت سما در دولت آباد با 7 مدرسه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد از فعالیت هفت مدرسه سما در این شهرستان خبر داد و گفت: «یکی از سیاست‌های کلان مجموعه سما توسعه مدارس است.»
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، محمد باقری در نشست مشورتی معلمان و مدیران سما واحد دولت آباد گفت: مجتمع آموزشی و فرهنگی سما در سال 1396 و با یک مدرسه آغاز به کار کرد. با تلاش ها و فعالیت های مستمر همه همکاران تعداد مدارس در سال 97 به 4 و امسال این تعداد به 7 مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی رسیده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد اظهار کرد: سیاست های کلان مجموعه سما این واحد دانشگاهی علاوه بر توسعه مدارس در سطح شهرستان، ارتقاء مذهبی و فرهنگی دانش آموزان به عنوان محور اول و مهارت آموزی به عنوان محور دوم فعالیت ها است. تمام تلاش های مجموعه سما باید به سمت این ماموریت مهم باشد و با تمام توان در جهت تحقق این دو محور مهم گام برداشت.
وی با اشاره به موارد سند تحول آموزش و پرورش  افزود: دغدغه این است که رفتار و مهارت خوب زندگی کردن را به دانش آموزان بیاموزیم و آن ها را برای ساختن ایران اسلامی آماده کنیم.
در ادامه این نشست مشورتی سید مرتضی نریمانی به عنوان سرپرست امور هماهنگی مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد معرفی گردید و مدیران و معلمان مدارس به بیان نظرات و موارد پرداختند.
   1398/8/21 09:28    تعداد بازدید :  103