پنجشنبه 31 خرداد 1397

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد در این مراسم با تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا (س)، دانشجویان شرکت کننده در این اردو را دعوت شده به این سفر معنوی خطاب کرد و گفت: قطعا این سفر با سفرهای دیگر متفاوت است و دانشجویان عزیز بهتر است با یک برنامه ، فکر و اندیشه خاص در این سفر حاضر شوید.
دکتر سید محمد کاظمی تصریح کرد: از همه دانشجویان درخواست دارم که با حضور در کلیه برنامه های طرح ریزی شده یک اردوی موفق و پرثمری را به یادگار برای خود رقم زنند.
ابراهیم مسکین ضمن اشاره به شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: در مناطق عملیاتی که شما به آن سفر می کنید شهدایی خون آنها بر زمین ریخته که راه امام حسین (ع) را ادامه داده اند.
این رزمنده دفاع مقدس افزود: شما پای در جایی خواهید گذاشت که وجب به وجب آن قطرات خون شهدای ما ریخته شده و باید با نیت در این مسیر حرکت کنیم و شاکر خداوند باشیم زیرا به راهی می رویم که شهدا رفتند تا امروز ما بهره مند باشیم.
مسکین ادامه داد: در هر منطقه عملیاتی که مسافر آن هستید شاخص هایی وجود دارد که می توانیم سر لوحه زندگی خود قرار دهیم و از شهدا بخواهیم که همیشه راهنمای ما باشند.
شایان ذکر است که در این سفر معنوی چهار روزه دانشجویان از مناطق جنگی شلمچه، اروند رود، طلائیه شرهانی،هویزه و فکه بازدید خواهند کرد.
   1396/12/20 15:14    تعداد بازدید :  721