زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم 99-98

راهنمای انتخاب واحد
۱- دانشجویان لازم است قبل از زمان انتخاب واحد شهریه ثابت و بدهی قبلی خود را به صورت اینترنتی و از طريق پروفايل خود پرداخت نمايند تا بتوانند انتخاب واحد نمايند.
۲- رعایت حداقل و حداکثر تعداد واحد الزامی است حتی اگر سامانه انتخاب واحد آن را کنترل ننماید.درصورت عدم رعایت سقف واحد توسط دانشجویان، دروس مازاد حذف (بدون برگشت شهریه) خواهد شد.
-  مقطع کاردانی و کارشناسی حداقل ۱۲ و حداکثر ۲۰ واحد
-  مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۸ و حداکثر ۱۴ واحد
3- رعایت پیشنیازی دروس برابر سرفصل رشته الزامی است حتی اگر نرم افزار از انتخاب درس جلوگیری نکند.ضمناً دانشجویانی که رعایت پيشنياز ننمايند دروس مذکور بعد از حذف و اضافه از طرف آموزش حذف شده و شهريه آن قابل برگشت نمي باشد.
4- دانشجویان ملزم به رعایت حداکثر سنوات مجاز تحصیل خود می باشند حتی اگر سامانه انتخاب واحد از ثبت نام دانشجویان فاقد سنوات مجاز تحصیل جلوگیری ننماید.
5-دانشجویان پسر مشمول که فاقد سنوات و مجوز نظام وظیفه می باشند بدون داشتن مجوز سنوات و ادامه تحصیل از نظام وظیفه، مجاز به انتخاب واحد نبوده و مشکلات ناشی از آن بعهده شخص دانشجو مي باشد حتي اگر سامانه ثبت نام از انتخاب واحد آنان جلوگيري بعمل نياورد.
6- دانشجویان در هر نیمسال فقط مجاز به انتخاب یک عنوان از دروس عمومی معارف اسلامی ( اندیشه اسلامي ۱،اندیشه اسلامی ۲، آیین زندگی (اخلاق کاربردی)، تفسیر موضوعی قرآن، تاريخ تحليلي صدر اسلام، انقلاب اسلامی ایران) می باشند. دانشجويان ترم آخر با اطلاع قبلي به کارشناس آموزش رشته خود مي توانند دو عنوان انتخاب نمايند.
7-دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته که دروس آشنایی با قرآن ، اندیشه ها و وصایای حضرت امام(ره) و دانش خانواده 2 واحدی را در مقطع کاردانی نگذرانده اند ، ملزم به گذراندن این دروس در مقطع کارشناسی ناپیوسته می باشند.
8- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که درس اندیشه ها و وصایای حضرت امام (ره) را در مقطع و دانشگاه قبلی نگذرانده اند ملزم به اخذ و گذراندن این درس می باشند.
9- کلیه دانشجویان می توانند دروس اندیشه ها و وصایای حضرت امام (ره) و آشنايي با قرائت و روانخواني قرآن کريم را مازاد بر دروس خود اخذ نمايند.
10- درس آشنایی با دفاع مقدس: دانشجویان ورودی ۸۷ به بعد که در جدول دروس رشته خود دروس اختیاری دارند می توانند بجای یکی از دروس اختياري دو واحدي خود درس آشنايي با دفاع مقدس را انتخاب نمايند ضمناً اين درس قابل اخذ به صورت معرفي به استاد نمي باشد.
11- گذراندن درس تاریخ فرهنگ وتمدن اسلام و ایران برای ورودی ۹۱ به بعد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته به عنوان یک درس عمومی الزامی است.
12- درس تنظیم خانواده و جمعیت از نیمسال اول 92 از لیست دروس عمومی حذف و منسوخ گردیده است و به جای آن درس دانش خانواده و جمعیت به ارزش ۲ واحد جایگزین شده است. لذا کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی،کارشناسی پيوسته و کارشناسي ناپيوسته ملزم به گذراندن درس دانش خانواده و جمعيت به تعداد ۲ واحد می باشند.
13- دانشجویانی که انتخاب واحد می نمایند حداکثر تا قبل از شروع حذف و اضافه باید شهریه متغير را پرداخت کنند تا بتوانند حذف و اضافه نمايند.

1398/10/16

3.5/10 (تعداد آرا 2 نفر )