با حضور جمعی از مسئولان انجام شد؛

رونمایی از یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی دولت‌آباد با حضور دکتر طهرانچی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در واحد دولت‌آباد این دانشگاه از یادمان شهدای گمنام رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولت‌آباد، محمدمهدی طهرانچی عصر روز گذشته در این مراسم گفت: «زنده‌بودن شهدا باعث شده تا نسل‌های جدید نیز با شهدا پیوند برقرار کنند و برای همین است که اصلاً احساس نمی‌شود شهید حججی‌ها با شهدای دفاع مقدس تفاوت نسلی دارند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم انس با شهدا خطاب به دانشگاهیان ادامه داد: «کاری کنید که این شهدا مهجور نباشند، خاکسپاری شهدا و فضاسازی‌ها ابتدای راه است، باید مراقبت کرد تا دانشجویان با شهدا مأنوس باشند.»

وی با توجه به جانفشانی‌های شهدا افزود: «سعی شود برخی از مراسم مانند نمایشگاه‌ها و نشست‌های مختلف در یادمان شهدا برگزار تا نسل جدید با فرهنگ شهادت بیشتر آشنا شود.»

به گزارش آنا، یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد با زیربنای 90 مترمربع اجرا و عملیاتی شد.

طرح سید محمدطاها حسینی دانشجوی رشته مهندسی معماری واحد دولت‌آباد در مسابقه‌ای به عنوان طرح اولیه یادمان شهدای گمنام انتخاب و فاز نهایی نقشه‌ها از سوی دفتر فنی این واحد دانشگاهی تهیه شده بود.

1397/6/15 09:53    تعداد بازدید :  184