دولت آباد میزبان، کارگاه «مهارت های تعلیم و تربیت یک »ویژه استادان بورسیه دکترای واحد های دانشگاهی
دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کوتاه مدت تحت عنوان «مهارت های تعلیم و تربیت یک »ویژه استادان بورسیه دکترای دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان به مدت 40 ساعت از 27 تا 30 تیر ماه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئول دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی واحد دولت آباد در خصوص لزوم برگزاری کارگاه «مهارت های تعلیم و تربیت یک »گفت : « این کارگاه می تواند سطح کیفی آموزش و پرورش را در بین استادان بورسیه دانشگاه ارتقاء و آنها را با آخرین متدهای آموزشی و تربیتی آشنا کند.»
مهندس حمید جعفری افزود: « دکتر زهره سعادتمند، به تدریس الگوهای برنامه ریزی درس به مدت 8 ساعت شامل مفهوم برنامه ریزی درسی، تهیه طرح درس، بحث و گفتگو پیرامون گروه ها و هدف های آموزشی و پرورشی پرداخت.»
وی گفت: « 8 ساعت از این دوره به مبحث ارزشیابی و اندازه گیری پیشرفت تحصیلی اختصاص دارد که دکتر مژگان عارفی با سرفصل های تعریف ارزشیابی، اندازه گیری و آزمون ارزشیابی تحصیلی، انواع امتحانات- مشخصه و کاربرد آن، استفاده از جدول دو بعدی در طرح سوالات امتحانی و طرح سوالات تشریحی به تدریس آن پرداخت.»
جعفری درباره سومین بخش از این کارگاه آموزشی گفت: « الگوهای یاددهی با حضور دکتر نرگس کشتی آرای به مدت 24 ساعت با عناوین الگوهای یاددهی و یادگیری شامل، الگوی گاوشگری علمی، الگوی بدیعه پردازی، الگوی تفکر استقرایی، الگوی پیش سازمان دهنده و الگوی دریافت مفهوم الگوی یادسپاری حقایق در حال تدریس است. »
مسئول دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی واحد دولت آباد از جمله منابع این دوره آموزشی را  کتاب های، برنامه ریزی طرح درس، برنامه ریزی درسی برای یادگیری بهتر، چند مبحث اساسی در برنامه ریزی درسی و راهنمای عملی برنامه ریزی درسی بیان کرد.

1395/4/30

1.5/10 (تعداد آرا 2 نفر )