جهادگران بسیجی واحد دولت آباد در خدمتگزاری به روستائیان محروم

به گزارش خبر نگار خبرگزاری آنا: جهادگران بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه آزاد اسلامی دولت آباد در دو گروه جهادی برادران (منتظران ظهور) در روستای چشمندگان مجید و خواهران (نورالهدی) در روستای پرمه سفلی از توابع شهرستان چادگان اردوی خود را به مدت 10 روزبرگزار نمودند
این اردو با هدف محرومیت زدایی از مناطق محروم و ایجاد کلاس های آموزشی ، فرهنگی ، مذهبی و... انجام پروژه های عمرانی ساخت خانه انجام شد و درمجموع در کلاس های آموزشی ، فرهنگی ، مذهبی و... با شرکت 150 نفر از اهالی روستا برگزار شد.
کلاس ها در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار گردید که مربیان خواهر و برادر به کودکان ، نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان کلاس های متناسب با نیاز آنها همچون کلاس های کاردستی ، نقاشی ، احکام ، قرآن ، کامپیوتر ، سرود و زبان برای کودکان و نوجوانان ، کلاس های گلسازی ، چرم دوزی و سواد آموزی در قالب اقتصاد مقاومتی و کلاس های قرآنی و دینی برگزار نمودند.
محم جواد نظام زاده گفت : در طول مدت اردو فعالیت های نقاشی روی دیوار ، دیوار نویسی ، رنگ آمیزی درب و دیوار مسجد برای زیبا سازی و بهسازی مسجد و مدرسه و روستا توسط خواهران و برادران انجام شد
مسئول بسیج دانشجویی واحد دولت آباد افزود:گروه جهادی منتظران ظهور برادران در روستای چشمندگان مجید به انجام پروژه خدماتی و عمرانی مشغول به خدمت رسانی به مردم شریف این منطقه شدند که طی این پروژه تکمیل سقف خانه ، ساخت ایوان و سرویس بهداشتی و کف سازی یه انجام رسسید و در مسجد محل نیز کلاس عای مذهبی و آموزش قرآن و احکام و پاسخگویی به سوالات شرعی و آشنایی کودکان با اصول دین برای اهالی روستا برگزار شد.
وی افزود : در مسجد دو روستا به اقامت روحانیان دو گروه نماز های یومیه برگزار شد که مِن باب این موضوع ، کودکانی که برای آنها کارت های نماز تهیه و توزیع نموده بودیم ازاین موضوع استقبال بی نظیری به عمل آوردند که در پایان دوره 10 روزه اردو در جشن اختتامیه ای که در دو روستا برگزار شد به حدود 100 نفر از کودکان و نوجوانان وتعدادی از بزرگسالان خواهر و برادر به دلیل حضور پر شور در کلاس ها و نماز ها جوایز فرهنگی و دینی به رسم یادبود تقدیم گردید.
نظام زاده ادامه داد: در بین اهالی دو روستا افرادی شناسایی شدند که مشتاق فراگیری آموزه های دینی و انجام صحیح اعمال دینی بودند اما امکانات و توانایی مالی خرید چادر ، قرآن ، رساله و ... را نداشتند که برحسب وظیفه برای ایشان این اقلام را تهیه نمودیم تا بتوانند با فراگیری صحیح آموزه های دینی ، اعمال و فرائض دینی خود را انجام دهند.
وی گفت: علاوه بر مراسم افتتاحیه و اختتامیه که با حضور پر شور مردم و مسئولین سپاه برگزار گردید دو مراسم یادواره شهید بزرگوار روستا همراه با شهادت امام جواد الائمه (علیه السلام) و جشن ازدواج امام علی (علیه السلام) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) همراه با توزیع آش نذری انجام شد.

1396/6/25 08:45    تعداد بازدید :  316