پنجشنبه 31 خرداد 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مراسم با حضور 90 دانشجو فارغ التحصیل و خانواده آنها برگزار شد و از دانش آموختگان دو رشته حسابداری و کامپیوتر تجلیل به عمل آمد.
دکتر سید محمد کاظمی ضمن خیر مقدم به حاضرین در مراسم گفت: «پرسنل، استادان وکلیه عوامل اجرایی دانشگاه زحماتی شبانه روزی را برای برای پیشبرد اهداف دانشگاه از ابتدای تاسیس تاکنون داشته اند تا دانشگاه به جایگاه کنونی و محلی برای تحصیل علاقه مندان به علم با ارائه خدمات مناسب آموزشی باشد.»
رئیس واحد دولت آباد افزود: مدیران محترم گروه های آموزشی ودانشجویان در انجمن های علمی دو رشته کامپیوتر وحسابداری زحمات شایسته ای را برای برپایی این جشن داشته اند که جای تشکر فراوان دارد.»
وی ضمن تاکید بر برنامه ریزی در زندگی، تصریح کرد: دانشجو باید با برنامه ریزی در زندگی به فکر آینده خود باشد و تفکر شرط اول این برنامه ریزی است.»
اجرای گروه تئاتر، موسیقی زنده، تجلیل از دانش آموختگان با اهدای لوح و تندیس یادبود از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
   1396/10/6 14:58    تعداد بازدید :  304