جشن 60 دانش‌آموخته رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد
جشن دانش‌آموختگی دانشجویان رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد در سالن همایش خوارزمی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد، این مراسم با حضور 60دانشجو فارغ التحصیل و خانواده آنها برگزار شد و از دانش آموختگان معماری تجلیل به عمل آمد.
دکتر سید محمد کاظمی ضمن تبریک به دانش آموختگان و خیرمقدم به خانواده های حاضر در جلسه گفت: «امروز نقطه عطف در زندگی شما رقم خواهد خورد، برخی از شما با ادامه تحصیل در مقطع بالاتر ادامه مسیر علم آموزی را انتخاب خواهید کرد و عده ای با ورود به بازار کار و یا خدمت مقدس سربازی مسیر مشخص دیگری را رقم خواهید زد که امیدوارم در هر مسیر با برنامه حرکت کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.»
رئیس واحد دولت آباد از استادان رشته معماری بویژه مدیر گروه برای تشکیل این جشن تشکر نمود و افزود: «انجمن علمی معماری خط و نقطه دانشگاه برنامه ها و دوره های فوق برنامه خوبی را برای دانشجویان برنامه ریزی نمودند و برای برپایی این جشن با همکاری مدیر گروه نیز زحمات شایسته ای انجام شد. »
در ادامه برنامه، لوح‌ سپاس و تندیس به نشانه قدردانی به دانش آموختگان تقدیم و از اعضای فعال انجمن علمی معماری تقدیر به عمل آمد.
اجرای گروه موسیقی زنده، استند آپ کمدی و نمایش نماهنگ فعالیت های دانشجویی رشته معماری از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

1396/7/2 13:57    تعداد بازدید :  177