تدوین نخستین البوم مدون آثار «طرح یک» دانشجویان کارشناسی ارشد واحد دولت آباد
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد با همکاری 14 دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری موفق به تدوین نخستین البوم مدون آثار «طرح یک» دانشجویان کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهران جمشیدی در رابطه با این مجلد گفت: « همه آثار این البوم بر اساس طرح پژوهشی و فرمت تدوین پایان نامه های این رشته با رویکرد کاربردی در علوم معماری توسط دانشجویان کارشناسی ارشد معماری این واحد مطالعه، ارزیابی و با راهنمایی استاد راهنما در مدت 4 ماه طراحی شد. »

استاد راهنمای این البوم در رابطه با محتوای این مجلد افزود: « در این البوم طراحی مرکز فرهنگی شهدای گمنام با رویکرد معماری نمادگرا و انعطاف پذیری فضای عملکردی، طراحی کتابخانه تخصصی معماری، مجتمع فرهنگی، خدماتی، خوابگاه دانشجویی، دانشکده برق و دانشکده هنر و معماری با رویکرد های، سبز، بیونیک، کیفیت آموزشی، افزایش انگیزش با ارتقاء کمی وکیفی فضای باز، تاثیر محیط بر خلاقیت دانشجویان و ایجاد انگیزش آموزشی در دانشجویان معماری برای سایت دانشگاه طراحی شد. »
وی گفت: «در جمع بندی و مجلد شدن این البوم، مهندس محمود حاجی آقا معمار و مهندس فاطمه لطفی نقش بسزایی داشتند. »
 جمشیدی در رابطه با این اثر گفت: « از این البوم می تواند به عنوان الگویی موفق برای طراحی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته معماری الگو برداری نمود. »