برگزاری مسابقه دارت و طناب کشی کارکنان در واحد دولت آباد
مسابقه دارت و طناب کشی ویژه کارکنان و اعضاء هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد با حضور 30 نفر از کارکنان این واحد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با عنایت به رویکرد معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص تعمیم و توسعه فرهنگ ورزش همگانی در بین کارکنان و اعضاء هیات علمی مسابقه رشته های ورزشی دارت و طناب کشی در مجموعه فرهنگی، ورزشی شهدای دانشجو واحد دولت آباد برگزار شد.

به گفته مسئول برگزاری، این رقابت‌ها در رشته‌های طناب‌کشی، دارت، بسکتبال ۳ نفره و فوتبال گل‌کوچک برنامه ریزی شده که رقابت در دو رشته دارت و طناب کشی انجام و مسابقات در رشته های بسکتبال ۳ نفره و فوتسال گل کوچک به زودی برگزار خواهد شد.

مقداد داوری در رابطه با اهداف برگزاری این مسابقات افزود: اين دوره از مسابقات با هدف تعمیم و توسعه فرهنگ ورزش همگانی، ايجاد فضای مناسب و شاد در بین کارکنان و ارتقاء روحيه ورزشی در حال برگزاری است.
1395/5/31