شنبه 16 آذر 1398

محمد جواد نظام زاده از برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی در روستای چشمندگان مجید از توابع شهرستان چادگان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد، سفر ده روزه جهادی خواهران بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد در روستای چشمندگان مجید از توابع شهرستان چادگان پایان یافت.

محمد جواد نظام زاده با اعلام این خبر گفت: از سری فعالیت های فرهنگی انجام شده در این روستای محروم می توان به برگزاری هر روزه نماز جماعت در مسجد روستا توسط روحانی جهادگر گروه، برپایی  مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله حسین (ع)، توزیع کارت نماز در بین کودکان و نوجوانان و کلاس های معرفتی و قرآنی اشاره کرد.
مسئول بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد افزود: کلاس های هنرهای مهارتی با هدف اقتصاد مقاومتی، چرم دوزی، زیورآلات دست ساز، گل سازی، نمد دوزی، کلاس های آموزش دینی کودکان با اهداف تربیتی و آموزشی مانند شعر، حدیث، خلاقیت و کاردستی و همچنین کلاس های کمک درسی ریاضی و زبان از اقدامات دیگر این اردو جهادی بوده است.
وی افزود: از دیگر فعالیت های صورت گرفته در این اردو جهادی می توان به زیباسازی فضای مدرسه به متراژ 80 متر مربع و ارائه مشاوره در زمین های تربیتی و تحصیلی اشاره کرد.
نظام زاده اظهار کرد: این تلاش دسته جمعی با هدف محرومیت زدایی و تقویت روحیه ی جهادی و همچنین ایجاد نشاط و شادی در مناطق محروم انجام شد.
   1398/8/21 10:17    تعداد بازدید :  31