مسئول بسیج اساتید استان اصفهان در آیین بدرقه اردوی جهادی واحد دولت آباد
اقدام انقلابی رئیس و اعضا هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی در تغییر نام دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد به شهید حججی گامی موثر در راستای تبدیل دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی است.
   به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد کاظمی،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد در مراسم بدرقه دانشجویان اردوی جهادی، اعزامی به روستای پرمه از توابع چادگان با اشاره به حضور گسترده و چشمگیر دانشجویان خواهر و برادر در مناطق محروم استان بدون داشتن هیچ‌گونه چشم‌داشتی گفت: برگزاری اردوهای جهادی دانشجویان یکی از مصداق های شعائر دینی ماست و دانشجویان بسیجی با ورود به روستاها در قالب اردوهای جهادی پیام آور امید، نشاط و خودباوری هستند.
مسئول بسیج اساتید استان اصفهان به امنیت و آرامش کامل کشور به واسطه از خودگذشتگی و ایثار شهدا و ولایت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر خاورمیانه ما با تلاشهای نابخردانه و ددمنشانه استکبار جهانی در آتش فتنه و آشوب می سوزد و عده ای به ظاهر مسلمان که افکار و کردارشان ریشه در تفکر صهیونیسم دارد در منطقه جنایت می‌کنند.
محمد باقری شهدا را سند افتخار مردم ایران بیان کرد و افزود: طریقه مرگ افراد مختلف متفاوت است اما مرگی برای انسان سرافرازی می آورد که در راه خدا و اهل بیت سلام اله باشد و نمونه بارز و مصداق آن که الگوئی بلاواسطه برای ما جوانان است شهید رشید اسلام محسن حججی است که از همان ابتدا ازمدرسه عشق یعنی بسیج آغاز کرد و به هدف و آرزوی دیرینه اش رسید و چه با افتخار و عزت الگوی همه جوانان جهادگر ایران اسلامی شد.
باقری ادامه داد: باید از همه اقشار دانشگاهی تشکر ویژه داشت بویژه از اقدام انقلابی هیات امنا دانشگاه خاصه جناب آقای دکتر ولایتی و دکتر رهبر و اعضا محترم هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی که با نامگذاری نام مقدس این شهید جاویدان در استان اصفهان، دانشگاه واحد نجف آباد را به نام این شهید بزرگوارنشان مزین نمودند.
مسئول بسیج اساتید استان افزود: فرهیختگان و اساتید دانشگاه به درستی پیام مقاومت و ایثار شهید حججی را دریافت کردند و این اقدام حرکتی نو از رویکرد جدید دانشگاه، نشان از عمق تفکر انقلابی دارد  که جانی دوباره به این دانشگاه داده و قطعا ازاولین قدم ها در راستای تبدیل دانشگاه در تراز انقلاب اسلامی است.
وی ادامه داد: در استان اصفهان با 28 واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی و بیش از 28 شهید مدافع حرم پتانسیل نامگذاری شهدای عزیز مدافع حرم برای هر واحد و مرکز وجود دارد.
مسئول بسیج اساتید استان اصفهان خاطرنشان کرد: امروز به عنوان حرکت ارزشی هر استاد و دانشجوی بسیجی که روحیه انقلابی دارد خود را ملزم به شرکت در اردوهای جهادی که بیشتر هدف آن محرومیت‌زایی و فعالیتهای آموزشی و نیز در سال‌های اخیر آشنا شدن مردم با اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال است می‌داند.
در ادامه محمد جواد نظام زاده هدف از برگزاری اردوی جهادی را محرومیت زدایی از مناطق محروم و خدمت به مردمی که از حداقل امکانات محروم هستند، دانست و گفت: 35 جهادگر این دانشگاه در راستای خودسازی و در اوج سادگی پا به مسیری پرافتخار نهادند که قطعا تحولات روحی ومعنوی را برای آنها به دنبال خواهد داشت.
مسئول بسیج دانشجویی واحد دولت آباد افزود: جهادگران نورالهدای خواهر این دانشگاه در روستای پرمه و جهادگران منتظران ظهور برادر در روستای چشندگان از توابع چادگان در زمینه های عمرانی، فرهنگی، آموزشی فعالیت خواهند نمود.
وی یکی از برنامه های این اردو را حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی بیان نمود و گفت: با توجه به این که این روستاها با کمبود آب مواجه هستند و تنها درآمد اهالی از کشاورزی و دامپروری است.امید است با آموزش هایی مانند چرم دوزی، گل سازی، نقاشی و سایر مهارت های از این نوع بتوانیم گامی در راستای کسب درآمد اهالی از فعالیت های دیگر اقتصادی داشته باشیم.

1396/5/30 11:31    تعداد بازدید :  312