چهارشنبه 27 تير 1397

امتحانات پایانترم نیمسال دوم 97-96
رییس واحد دولت آباد: امتحانات، سنگ محک دانشجویان و فعالیت های آموزشی دانشگاه
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد گفت: «امتحانات پایان ترم، آزمون تلاش های دانشجویان و فعالیت های آموزشی یک دانشگاه در طول ترم تحصیلی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید محمد کاظمی با حضور در سالن محل برگزاری امتحانات پایان ترم از نزدیک در جریان برگزاری امتحانات قرار گرفت. وی با مهم دانستن محیط و شرایط محل امتحانات گفت: «فراهم نمودن محیط و شرایط مناسب از لحاظ فیزیکی برای دانشجویان از موارد بسیار مهمی است که باید قبل از شروع امتحانات به آن توجه نمود.»
رییس واحد دولت آباد با اشاره به عوامل روانی تصریح کرد: «محل برگزاری امتحانات نباید استرس های ناشی از امتحان را تشدید کند. هر چه اضطراب، استرس و تنش از دانشجویان دور باشد، آنها با تمرکز بیشتر موفق تر خواهند بود.» وی با بیان نقش مهم عوامل اجرایی در برگزاری هرچه بهتر و منظم تر امتحانات تصریح کرد: «نحوه برخورد و برگزاری توسط عوامل اجرایی از نکات مهم دیگر در زمان امتحانات است.»

سید محمد کاظمی ضمن تشکر از عوامل اجرایی امتحانات در واحد دولت آباد افزود: «این واحد با دقت فراوان در برنامه ریزی زمان بندی امتحانات در ابتدای هر ترم تحصیلی، فراهم نمودن محیط مناسب و توجیه عوامل اجرایی قبل از شروع امتحانات، حداکثر تلاش خود را در جهت ایجاد شرایط خوب و مناسب برای دانشجویان در زمان امتحانات انجام می دهد.»
منبع :  http://www.ana.ir/news/399055    |    1397/4/4