با ثبت نام بیش از 100دانش آموز صورت گرفت:
آغاز سال تحصیلی جدید در مجتمع آموزشی و فرهنگی سما واحد دولت آباد
با حضور حجت الاسلام و المسلمین حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان ، زنگ سال تحصیلی جدید در مجتمع آموزشی و فرهنگی سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد نواخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی حیدری ضمن تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و گرامیداشت ماه مهر گفت : «خداوند در قرآن کریم می فرماید ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم. اگر خداوند را یاری کنید خداوند هم شما را یاری می کند و قدم هایتان را ثابت و استوار می گرداند.»
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان ضمن بیان منظور از یاری خداوند افزود: «منظور و مراد از یاری خداوند ، یاری و کمک به ولی خدا است و ولی خداوند ائمه معصومین و اولیاء الله هستند. یاران امام حسین(ع) در صحرای کربلا علاوه بر یاری امام، خداوند را نیز یاری دادند. »
 وی با اشاره لزوم تعهد در زندگی ادامه داد: «در شرایط کنونی وظیفه ما علاوه بر علم آموزی، اصلاح خود است و امروز نیاز به متخصص متعهد احساس می شود. امیدواریم خداوند متعال علم توام با فضایل اخلاقی را به همه ما عنایت فرماید. »
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد در ادامه این مراسم ضمن تقدیر از تلاش های هیات رییسه و کارکنان واحد دولت آباد در راه اندازی مجتمع سما گفت: «در انتخاب کادر اجرایی و معلمان کلاس ها دقت و زیادی صورت پذیرفته و سعی در جذب بهترین ها شده است .»
محمد باقری با اشاره به سوابق مدیر مجتمع سما افزود: «حضور سرکار خانم زهرا محقق با سوابق مدیریتی درخشان به عنوان مدیر این مجتمع، نمونه ای از دقت در انتخاب کادر اجرایی این مجتمع است.»
زهرا محقق نیز امکانات و شرایط فراهم شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد تحت عنوان مجتمع آموزشی و فرهنگی سما را فضایی مناسب و ایده آل برای دانش آموزان برشمرده و اظهار امیدواری کرد دانش آموزان از این شرایط بهترین استفاده را در جهت شکوفایی و رشد و تعالی خود داشته باشند.
در پایان با نواخته شدن زنگ مدرسه و عبور دانش آموزان از زیر قرآن کریم توسط حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی حیدری سال تحصیلی جدید در مجتمع سما آغاز شد. لازم به ذکر است مجتمع سما واحد دولت آباد در مقاطع پیش دبستانی، دبستان و دوره متوسطه اول با بیش از 100 دانش آموز اولین سال تحصیلی خود را آغاز کرد.