به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد کاظمی، رئیس واحد دولت آباد در مراسم بدرقه دانشجویان دختر دانشگاه برای بازدید و زیارت از مناطق عملیاتی دو کوهه، فکه، اروند، خرمشهر، شلمچه، طلائیه، هویزه گفت: « از دانشجویان بسیجی خواهر وبرادر که برای ثبت نام این اردوی معنوی تلاش نمودند بسیار سپاسگزاریم و این نکته را یادآور می شوم که این سفری است خاص که با بقیه مسافرت های شما متفاوت است و می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. »

سید مرتضی موسوی با اشاره به عنایت خاص شهدا و دست پر برگشتن از این سفر گفت: « مادر شهیدی را می‌شناسم که فرزندش در سال 1364 تاکنون از مفقودین جنگ است و هنوز بعد از حدود 35 سال هر روز صبح درب منزل را آب و جارو می زند، و امیدوار است که خبری از فرزندش آورده شود. »

جانباز و راوی دفاع مقدس با اشاره به فداکاری ها و رشادت های رزمندگان در دفاع حق علیه باطل افزود: « تنها در عملیات کربلای 5 در سه راهی شهادت در یک نقطه 800 نفر از پیکر پاک شهدای ما را در تفحص ها پیدا نمودند. »
وی با اشاره به مشکلات وسختی های فراوان رزمندگان در عملیات های مختلف در دوران جنگ تحمیلی افزود: «شهید بزرگوار حجت الاسلام عبدالله میثمی برای درگیری های منطقه طلائیه گفته بود، هرکس در طلائیه ایستاد، اگر در کربلا هم بود می‌ایستاد. »
موسوی با آرزوی سفری پر از معنویت برای دانشجویان تصریح کرد: «امیدوارم شایسته آن باشیم که خداوند توفیق شناخت راه شهدا و پیروی از اهداف آنها را به ما عنایت فرماید و حضرت احدیت بهترین مرگ را که همان شهادت در راه اوست نصیب ما بگرداند. »
   1395/12/23 10:01    تعداد بازدید :  494

5.5/10 (تعداد آرا 70 نفر )