به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زهرا حیدران گفت: «رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدظله العالی) تجاری‌سازی علم و تولید ثروت را از یافته‌های علمی و رفع نیاز جامعه از طریق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبدیل فکر و اندیشه به محصولات تجاری فرمودند و این مهم را از تکالیف مهم پژوهشگران و سازمان‌های وابسته در پژوهش و فناوری قلمداد نمودند. »
رئیس اداره پژوهش و فناوری واحد دولت آباد در رابطه با فعالیت های پژوهشی افزود: «پژوهش فعالیتی منسجم برای رسیدن به شناختی روشن و راهی برای گسترش مرزهای علم و دانش و گشودن افق های درخشان است. »
حیدران به کارگیری تمامی ظرفیت ها با تکیه بر دانش و توان علمی را شعار هفته پژوهش و سرلوحه فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی واحد دولت آباد بیان کرد و افزود:« استفاده از اعضای هیات علمی، محققین، پژوهشگران و دانشجویان در مسیر تحقق اقتصاد دانش بنیان که زمینه ساز تحقق اهداف شعار "پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی؛ فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی" است، نشان می دهد که  بسیاری از مشکلات کشور نیاز به بودجه  اضافی ندارد، بلکه با مدیریت درست، فکر و تدبیر به راحتی قابل حل است. »
وی تلاش مجدانه به منظور ترویج و توسعه پژوهش و فن‌آوری در دانشگاه را که تضمین‌گر و پیش‌نیاز توسعه مرزهای علم و دانش است مهم دانست و تصریح کرد:« هرگونه توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی، بدون پرداختن به امر پژوهش، با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود.»
دکتر گلناز آقایی در رابطه با برنامه ریزی های انجام شده برای این هفته گفت: « طبق برنامه ریزی انجام شده 3 کارگاه آموزشی، دانشجویی، 10 سخنرانی علمی، تخصصی و 2 مسابقه با موضوع ساخت پل کاغذی و چالش نجات تخم مرغ با همکاری انجمن های علمی، گروه های آموزشی و همکاران برگزار شد. »
دبیر اجرایی هفته پژوهش افزود: «در اختتامیه این هفته از دکتر رسول صادقی به عنوان پژوهشگر برتر واحد تقدیر به عمل آمد. »

1396/10/7 10:29    تعداد بازدید :  74